Kristijan-Krpic

Kristijan Krpić

Vlasnik
Zaljubljenik u bicikle i bicikliranje zbog stanja zagrebačkih cesta i biciklističkih staza silom prilika i zaljubljenik u prirodu. U slobodno vrijeme voli pogledati dobar akcijski film, a kako su mu drage i komedije sa zanimanjem prati političku scenu.
Friško oženjeni mladi vlasnik Autolimarije Krpić navija za Rijeku, no po radionici kruže priče da to ima veze sa tim što je gospođa supruga iz obližnje Opatije. Tko će ga znati.

Godina rođenja: 1976.

Horoskopski znak: Škorpion

Ivan Krpić

Vlasnik u mirovini

U zasluženoj mirovini, otac Autolimarije Krpić i Kristijana Krpića uživa slobodno vrijeme zlatnog doba kratiti u vinogradu zahvaljujući se plodovima vinograda koji su mu donijeli poprilično posla u svoje vrijeme.

Veliki nogometni zaljubljenik sa posebnim žarom prati Dinamo, klub sa najvećim brojem TV navijača u Hrvatskoj.

Mirne dane mirovine prekidaju mu jedino ukućani u sitne noćne sate kada ga bude iz čvrstog sna žaleći se na buku njegova hrkanja.

Godina rođenja: 1953.

Horoskopski znak: Riba

Ivan-Krpic
nika-ivic-krpic

Nika Ivić Krpić

Menadžer

Najnoviji član obitelji Krpić rodom je iz Opatije. Astrologija joj je najdraža zanimacija, pa je tako njeno stručno oko primijetilo kako su svi članovi ekipe Autolimarije Krpić – vodeni znakovi(ili se barem vole puno kupati u vodi)! Hoće li to donijeti radionici i kompetitivnu prednost saznat ćemo promatrajući konjukciju/sekstil Venere i Merkura.

Menadžersko znanje i iskustvo nesebično i predano pretače u boljitak radionice, pritom čvrsto držeći i tri kuta kuće.

Godina rođenja: Da ne bi

Horoskopski znak: Vodenjak

Goran Varenica

Auto limar
Ponosni otac dvoje djece, Goran je izrazito predan svom poslu kojeg odrađuje sa guštom usporedivim jedino sa čitanjem stripova. I možda gledanjem tekmi Hajduka, što ne nailazi na odobravanje HRT-a, a ni susjedstva.
Slobodno vrijeme krati Stravom u ulici brijestova, Stephen Kingovim pričama i dnevnim novinama, dakle jedan tipičan fan hororaca.

Godina rođenja: 1983.

Horoskopski znak: Vodenjak

Goran-Varenica